Wachtwoord Opnieuw Instellen

Uw zoekresultaten
10 april 2018

Mark O’Day Zonnebrillen

MARK O’DAY, merk zonnebrillen

Tussen de bekende merk zonnebrillen is O’Day relatief onbekend. Daar zou verandering in kunnen komen. Zonnebrillen ontwerper MARK O’DAY ontwerpt en produceert zeer stijlvolle en exclusieve modellen.

 

Vakantiehuis l’Escala kwam met hem in contact in l’Escala en wij waren meteen verliefd op zijn collectie heren en dames zonnebrillen. O’Day brillen hebben een eigen herkenbare stijl die duidelijk is beïnvloed door de Mediterranee.

Zonnebrillen van O'Day zijn er voor mannen en vrouwen.

Over MARK O’DAY

MARK O’DAY is geboren uit passie voor de zee, lange dagen in de zon en warme kleuren van de mediterrane stranden. Het verzamelen van ervaringen in goed gezelschap en het achterlaten van al het andere. Het zomerse zout, de eindeloze dagen, de zeebries en de intense kleuren die onze geest doen stralen.

Een paar chic vormgegeven zonnebrillen van O'Day. Dit is model TAMARIU.
MARK O’DAY combineert de beste materialen voor zijn brillen waarmee we naar het leven kunnen kijken door de mooiste ontwerpen van de beste kwaliteit. Dankzij de combinatie van celluloseacetaat met gepolariseerde lenzen die een maximale UV bescherming bieden, en dan ook nog handmatig gepolijst, krijg je een prachtig resultaat. Er is nu een verzameling unieke brillen die bescherming, kwaliteit en duurzaamheid verenigen.

En waar is het te koop?

Simpel via de website: www.mark-oday.com. Bestel en ontvang!

Categorie: Vakantie
Deel

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Uitgebreid Zoeken

  • Wachtwoord Vernieuwen

  • Advanced Search