Wachtwoord Opnieuw Instellen

Uw zoekresultaten
2 april 2019

Spaanse les met Marta Mas

Spaanse les met Marta Mas op uw vakantieadres

Herkent u de volgende situatie? U zit op een terras in l’Escala of bij die ene leuke strandtent, en de serveerster komt de bestelling opnemen. Vervolgens wilt u in uw beste Spaans bestellen maar… Wat is een glas ook weer in het Spaans? Hoe vraag je ijs met een schijfje citroen bij de frisdrank? Of naar de rekening? Vragen vragen vragen… Wat nodig is, is Spaanse les!

SUPERMARTA to the rescue

 

Spaanse les op uw vakantieadres

Sinds kort bieden wij bij vakantiehuis l’Escala een nieuwe service aan. Wij hebben een gediplomeerde lerares met ruime ervaring die prive of kleine groepen spaanse les kan geven. Dat kan in uw vakantiehuis of bij u op de camping! U maakt direct een afspraak met Marta Mas en ze komt naar u toe.

Ik hou van mijn werk en mijn lessen zijn altijd leuk, dynamisch en zeer effectief.

Mis clases son siempre divertidas, dinámicas y muy efectivas.

Je leert Spaans op een natuurlijke manier met leuke oefeningen en spreekt vanaf de eerste dag! Un cafe con leche, por favor!

Aprenderás español de manera natural con ejercicios amenos y ¡hablando desde el primer día!

Het doel van mijn cursussen is altijd communicatie, grammatica wordt niet verwaarloosd, maar het werkt op een geïntegreerde manier.

El objetivo de mis cursos es siempre la comunicación, la gramática no se descuida pero se trabaja de manera integrada.

Marta Mas is gediplomeerd lerares

Tijdens het verblijf in l’Escala met de spaanse les kunt u genieten van de mooie omgeving in de Costa Brava die naast de mooie stranden een rijkdom aan cultuur heeft. Ook op culinair en sportgebied bent u in de Costa Brava op het juiste adres. De combinatie van spaanse les en het vertoeven in deze maakt uw vakantie of werktrip tot een fijne beleving/ervaring.

Spaanse klas met Marta Mas

 

 

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Uitgebreid Zoeken

  • Wachtwoord Vernieuwen

  • Advanced Search