Wachtwoord Opnieuw Instellen

Skiën in Masella

26 februari 2018 door vakantie-lescala
Het logo van skistation Masella
panorama van de skipistes in Masella

Skistation Masella

Skiën in Masella lijkt op skiën in Aspen, Colorado. Fantastische pistes die tussen de bomen door slingeren met lange afdalingen en goede, droge sneeuw. Bovendien is er veel variatie. Het hoogste punt is La Tosa en meet 2535 meter. Het panorama is adembenemend. Het uitzicht over de Pyreneeën is uniek. Überhaupt op alle toppen van wintersportgebied Masella is het uitzicht spectaculair. De afdaling vanaf La Tosa tot beneden in het dorp heeft een hoogte verschil van bijna 1000 meter. Het is het verste station vanaf l’Escala maar de beloning is groot. Dit is een prachtig gebied met veel goede en snelle pistes.

Prachtige skipistes in Masella tussen de bomen.

De ligging en de pistes van skistation Masella

Skiën in Masella begint op 1600 meter hoogte. Het beschikt over 63 kilometer aan piste en heeft 12 skiliften. Het gebied hoort bij het dorp Masella. Het heeft 15 blauwe, 10 rode en 6 zwarte afdalingen. Er zijn nauwelijks rijen bij de liften. Masella beschikt over een goed draaiend liftsysteem. Daarnaast kan de kwaliteit van de pistes gewaarborgd worden door een kleine 300 sneeuwkanonnen.

Vanuit l’Escala genieten van wat de Pyreneeën hebben te bieden. Er is zoveel te ontdekken. Altijd vanuit een vakantiehuis dat centraal ligt tussen Figueres, Girona (airport), de Pyreneeën, Barcelona en de natuur parken. Dit vakantiehuis is van vloerverwarming, airco warm/koud en WiFi voorzien.

Klik op de kaart onder voor een uitgebreide kaart

Skiplattegrond van Masella

Terug naar de blogs over l’Escala!

 

 

  • Uitgebreid Zoeken

  • Wachtwoord Vernieuwen

  • Advanced Search