Wachtwoord Opnieuw Instellen

Andries & Inge – Vakantiehuis l’Escala

(5)
Amstelveen & l'Escala
Nederlands, Français, Deutsch, English

Wie zijn Vakantiehuis l’Escala?

Dries en Inge zijn de oprichters van Vakantiehuis l’Escala. Wij zijn in 2007 begonnen met verhuur van ons eigen huis. Dankzij de opgedane ervaring weten wij waarover we praten, als het over vakantiehuis verhuur gaat. We begrijpen de behoeften van verhuurder en huurder. Samen met ons team verhuren we vakantiehuizen in l’Escala, maar ook in Begur. We zijn gegroeid. Er zijn veel vakantiehuizen in portefeuille bijgekomen. Maar wij nemen niet zomaar ieder huis in onze portefeuille op. Inge: “Vakantiehuizen/appartementen moeten voldoen aan onze criteria en die zijn simpel: Zouden we het zelf huren?”. Voor de ontvangst van de huurders zijn er Nederlands, Frans, Duits en Engels sprekende sleutelbeheerders en contactpersonen. Wil u ook uw huis verhuren? Neem hier contact met ons op. Wilt u genieten van de Costa Brava? Kijk dan hier naar onze vakantiehuizen. Tot ziens in l’Escala!

Vakantiehuis l’Escala is ingeschreven bij de KvK 77150112 BTWnr NL860915128B01
Contact met Vakantiehuis l'Escala

Reviews (5)

AnnaRofes
(4.5 van 5)
Very well equipped apartment. The terrace is very spacious with amazing views. The location is perfect; close to the old town center but far enough for tranquility. All the beaches are at walking distance. We really liked that Andries met us personally both for check-in and check-out. He is always willing to give suggestions about what to do and where to go. We can recommend both the appartement and Vakantiehuis-lescala!
Gepost op 10 augustus 2022
Lucy Zwinkels
(3 van 5)
Een gezellig appartement met heerlijke schaduwrijk, groot terras aan de zee-zijde. Drukte op straat viel erg mee. Gezellig ingericht en comfortabel, fijne bedden en goed ingerichte en uitgeruste keuken. Op de eerste etage met plezierige luie trap (ook lift). Zwembad is ook geweldig, met schaduw en zon. App ligt precies tussen druk strand en het oude centrum in. Genoeg te doen in de omgeving, ook Watersport. Hosts reageren snel en geven goede informatie/welkom. Zij wonen dichtbij het app. Met de eigenaar ook contact gehad, dat was ook prettig en gaf een vertrouwd gevoel.
Gepost op 8 augustus 2022
inge Hinoul
(5 van 5)
het was een beetje thuiskomen! dank je Dries en Inge!
Gepost op 21 juli 2022
Andries & Inge – Vakantiehuis l’Escala
(5 van 5)
Beste Stefan, dank voor je review van het vakantiehuis en van ons. We zijn blij dat het jullie is bevallen en hopen jullie nog eens te mogen ontvangen! Zonnige groet uit l'Escala, Inge en Dries
Gepost op 23 september 2019
Stefanbutter
(5 van 5)
Dit huis in Empuries is een juweeltje ! Groot huis met alle faciliteiten, ruime tuin, lekker zwembad en perfect geplaatst vlakbij het kite strand, het oude stadje Sant Marti met restaurantjes /guinguetas en de boulevard naar l'Escala. Alles is prima op de fiets te doen. Daarbovenop is de service van Dries en Inge perfect. Kortom een aanrader.
Gepost op 23 september 2019
  • Advanced Search

Geverifieerd door ExactMetrics