Wachtwoord Opnieuw Instellen

Uw zoekresultaten
14 maart 2019

Kayaking Costa Brava

De mooiste tocht is meteen ook de langste

Bij Kayaking Costa Brava huurde Vakantiehuis l’Escala s’ochtends een 2-persoons kayak voor een tocht langs de kust van de Costa Brava. Omdat de zon dan schijnt op de kliffen en de grotten verlicht, zijn spectaculaire beelden gegarandeerd!

Bij vroeg vertrek is de zonopkomst spectaculair

Vertrek / Aankomst: het strand van Cala Montgó

De man met de professionele bakkebaarden

De tocht gaat van Cala Montgó naar de natuurlijke tunnel van La Foradada. We roeiden langs de kust van het Massíf del Montgrí. Dit massief bestaat uit ruige kalksteen kliffen met een hoogte van 100 meter en is afgewisseld met kleine baaien, verborgen inhammen en prachtige grotten. De term Costa Brava (ruige kust) komt hier geheel tot z’n recht.

De natuurlijk brug van Foradada

De baai van Cala Ferriol

Juist in de ochtend is het beste moment om met een kayak vanaf Cala Montgó de kust van de Costa Brava te ontdekken. De zon schijnt op de kliffen en in de verschillende grotten. Wij zijn gestopt in de Baai (Cala) Ferriol (zie de bovenste foto) om aan onze tint te werken ( lees: we moesten even op adem komen). Dit is een paradijselijk baaitje dat alleen via de zee is te bereiken.
Nadat we op adem waren gekomen zijn we weer richting Cala Montgó gegaan met onze kayaks.

Na deze inspanning was het tijd om wat te eten en te drinken bij een van de vele restaurants aan Platja Montgó. We kozen voor Driftwood. Tijdens onze lunch hebben we de ochtend doorgenomen en de foto’s bekeken. De mening van vakantiehuis-lescala is unaniem:

Vakantiehuis-lescala’s mening over Kayaking Costa Brava

Doen!

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Uitgebreid Zoeken

  • Wachtwoord Vernieuwen

  • Advanced Search