Wachtwoord Opnieuw Instellen

Uw zoekresultaten
28 maart 2019

Mountainbike of racefiets vanuit l’Escala!

Zon Zee en Zand 

De meeste gasten die wij ontvangen komen voor Zon Zee en Zand. Natuurlijk is dat in de maanden juli en augustus. En laten we eerlijk zijn: dat is de beste periode om in het water te liggen. Maar er is meer: mountainbike of racefiets vanuit l’Escala! 

l’Escala en laagseizoen activiteiten

Maar buiten deze maanden zijn er veel meer andere activiteiten te ondernemen. We hebben al geschreven over een alternatieve wintersport vakantie vanuit l’Escala. Deze keer doen we een ander voorstel: Kom hier fietsen in het laagseizoen. Vanaf oktober tot april is het hier klimaat zeer aangenaam. Hier zijn de ideale omstandigheden voor sporters. Er is weinig verkeer, geen zomerse hitte en lage huurtarieven voor appartementen en villa’s. Hieronder zijn twee geliefde huurobjecten onder de fietsers:

 

Volgens een van onze nederlandse gasten is l’Escala dankzij de centrale ligging in de Costa Brava het ideale vertrekpunt voor fietsers. Het maakt niet uit of het mountain biking is of racefietsen.

De professionele fietser weet het allang: de provincie Girona (Spaans Gerona) is ideaal voor de sport fietser.

Een flink aantal professionele wielrenners wonen en trainen in dit gebied, zoals Robert Gesink.

Net als zij kun je komen fietsen op het vlakke, in de heuvels of in de hoge cols.

De omgeving van l’Escala heeft het allemaal. 

Op het internet zijn tal van routes te downloaden. Er is voor ieder niveau een rit te vinden. Geen fiets? Huur er dan een bij Scale Bikes in l’Escala.

 

Een groep enthousiaste franse mountain bikers op bezoek in appartement Sirena 2 van Vakantiehuis l’Escala

In februari en maart hebben we veel fietsers in onze vakantie appartementen ontvangen. De groep hieronder komt al weer 3 jaar in l’Escala fietsen. De mountain biker kan tientallen kilometers rijden, zonder afgesloten paden tegen te komen!

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Uitgebreid Zoeken

  • Wachtwoord Vernieuwen

  • Advanced Search