Wachtwoord Opnieuw Instellen

Uw zoekresultaten
23 augustus 2019

Strandbar UKELELE in l’Escala

Strandbar UKELELE in l’Escala

Op de stranden van l’Escala (En dat zijn er nogal wat!) staan altijd strandbarretjes (Xiringuitos). Wij hebben ze allemaal geprobeerd en hebben twee favorieten. De eerste is strandbar UKELELE in l’Escala.

Welkom in de onafhankelijke republiek Ukelele.

Mojito drinken bij Strandbar Ukelele in l'Escala

Hier stopt de wereld en veranderd in een tropisch tempo, Obers met bloemenkettingen verwelkomen ons met cocktails en natuurlijke vruchtensappen. De houten bar is versierd met kleurrijke planten, bloemen en een palet aan kleuren. Strandbar Ukelele in l’Escala neemt je mee naar Polynesië vanaf het strand van El Riuet van Sant Martí d’Empúries.

Cocktails a GoGo!

Strandbar Ukelele is vooral gericht op cocktailparty’s met een uitgebreide keus zoals allerlei soorten mojito’s (met aardbei, kiwi, meloen …) en een Pinya Colada gemaakt met 100% natuurlijk fruit. Mis de cocktail Mule niet, dat is wodka met gemberbier, een beetje pittig.

 

 

Quim en Angie met hun team verwelkomen jullie op het strand Riuet.

De keuken heeft een eenvoudig maar divers menu. Er zijn verrassende patates braves, een smakelijk mediterraan gerecht (babaganuix, hummus, salmorejo en tzatziki), en gastronomische broodjes zoals Tono, met guacamole, verse tonijn en burrata, hamburgers en Mexicaanse gerechten.

Als je dan nog niet bent bezweken voor de charmes van de Ukelele, vergeet dan niet dat ze drie dagen per week livemuziek bieden. Soms vraag je je af: waar ben ik, op Hawaï? Maar hoewel het er goed uitziet, zijn wat je echt omringt een fantastisch uitzicht op de berg Canigó!

Een verjaardag vieren? Quim en het team verzorgen het. Fiesta!

Wanneer er een DJ is, gaan de stoelen en tafels weg en is er een dansvloer. De muziek varieert van Big Band jazz via Donna Summer tot Deep House. Alles komt voorbij.

 

Een vakantie in l’Escala is niet compleet zonder een bezoek aan Xiringuito UKELELE!

Deel

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Uitgebreid Zoeken

  • Wachtwoord Vernieuwen

  • Advanced Search

Geverifieerd door ExactMetrics