Wachtwoord Opnieuw Instellen

Uw zoekresultaten
1 april 2018

Jazzbar – Restaurant – Club Ultramar

Jazz bar Ultramar in l’Escala

Uitgaan inUltramar l’Escala

Jazz club Ultramar is herft en winter open.

In de herfst en de winter open! (tardor & hivern)

In de zomer is er voor iedereen een plek om uit te gaan. Voor jong en oud. De vakantieganger gaat van een strandtent naar een bar, dan naar een restaurant en daarna dansen tot de zon weer opkomt. Nu er steeds meer bezoekers buiten juli en augustus komen merkt de horeca in l’Escala dat natuurlijk ook. Sinds de verbouwing van het Oude Centrum zijn er grote terrassen gekomen. Maar de grootste aanwinst, naar ons idee, was de opening van Ultramar. Uitgaan kan nu bijna het jaar door. Ze zijn vanaf Pasen tot en met Nieuwjaar open. De inrichting is… UltraMariaans.

Jazz, funk en soul in Ultramar

De huis DJ van Ultramar heet DJ Miguelito Superstar

De hele week kun je er eten in het restaurant, of een glas drinken aan de bar. Op donderdag is er live jazz muziek. Er is vrij entree en het begint nadat het restaurant klaar is met serveren. Vind een plek aan de bar en geniet van een cocktail, terwijl de band optreedt. Vrijdag en zaterdag is er een DJ(onze favoriet: DJ Miguelito Superstar (what’s in a name.)) en op zondag is er soms een film. Altijd vrije entree en altijd een goede sfeer.

Restaurant op de etage

De menukaart van Restaurant Ultramar

Restaurant Ultramar heeft een uitgebreide kaart op de etage

Op de etage van Ultramar is een groter restaurant met een uitgebreide kaart. Het eten is er goed en het uitzicht is fantastisch want men kijkt over de baai van Roses.

UltraMarclub

Carrer de la Torre 1 – 17130 – l’Escala – T. 0034 872201421

Categorie: Uitgaan
Deel

Laat een antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Uitgebreid Zoeken

  • Wachtwoord Vernieuwen

  • Advanced Search