Wachtwoord Opnieuw Instellen

Uitgebreid Zoeken
Uw zoekresultaten
21 april 2015

Spa en Wellness in l’Escala

l’Escala is een langgerekte gemeente. Vanaf Muntanya Montgó tot Sant Martí d’Empúries is ongeveer 6,5 km. Het is om de zuidelijke bocht van de Baai van Roses gebouwd. Dat begon 2500 jaar geleden met de komst van Feniciërs. Die zagen toen dat het een tussenstop met goede beschutting tegen de harde Tramuntana wind was. Een stap of trede in de reis: een “Escale”.
Naast de ruïnes van deze nederzetting ligt HostalspaEmpúries. Een 100 jaar oud hotel met een spa en wellness.

Warm waterbad van Hostal SPA Empúries

 

 

Vakantiehuis l’Escala gaat naar de Spa en Wellness in l’Escala

Vakantiehuis l’Escala was toe aan wat ontspanning en wellness in deze brute wereld. We hebben twee dagen van te voren gereserveerd. We werden vriendelijk ontvangen voor een verblijf van 1½ uur à raison van € 33,00 pp. Je krijgt een locker voor je spullen, een handdoek, slippers en een badmuts (wie draagt dat nog?). Er is ontspannen muziek en de inrichting is Catalaans modern. Veel materialen komen uit de directe omgeving zoals diverse soorten hout en leisteen.

Koudwaterbad van hostal SPA empuries

Onze belevenis bij HostalspaEmpúries

Er is een warm water bad met waterstort, een sauna, een hamam, verschillende soorten douches met heel koud water tot erg heet. Achter is een koud water bad om een paar baantjes te trekken. Even genoeg van het water of de sauna? Drink dan een kop thee in de chill-out ruimte met ligbedden om wat te doezelen.
Terug in het warm water bad valt ineens op dat je een uitzicht op het bos in de tuin hebt. Het heeft allemaal een hoog zen gehalte. Wij kwamen er helemaal tot rust!
Als erna behoefte is om de spieren te trainen kan dat ook! Er is een complete gym ter beschikking van de gasten.
Wij zijn enthousiast over HostalspaEmpúries en komen er terug. Komt u ook?

Adres: Platja Portitxol, s/n, 17130 L’Escala, Girona

Telefoon: +34 972 77 59 39

Laat een antwoord achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.